Volledige ontzorging bij renovatieprojecten

Man&Mach biedt u een totaaloplossing als het gaat om asbest saneren en het herstellen van uw (bedrijfs)panden/woningen. U verliest daarmee geen tijd en hoeft geen extra partij te regelen die de herstelwerkzaamheden uitvoert. Bij Man&Mach heeft u via één aanspreekpunt alles geregeld!

Renovatieteam

Tijdens de asbestsanering loopt het renovatieteam gelijk mee. De herstelwerkzaamheden vinden direct aansluitend aan de sanering plaats. Of het nu gaat om het vervangen van panelen, badkamerbetegeling of standleidingen en rioleringen, wij kunnen alles aanpakken. De twee teams zijn goed op elkaar ingespeeld en onze vakmensen weten precies wat er moet gebeuren. De totale klus, asbestsanering plus het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden, is in een strakke planning opgenomen. Op uw factuur zijn de kosten voor de asbestsanering en de herstelwerkzaamheden apart opgenomen. Met één oogopslag is voor u duidelijk wat beide zaken hebben gekost.

Ervaring in communicatie

We werken veel voor woningcorporaties en weten dat snel schakelen belangrijk  is en een goede communicatie onmisbaar. Man&Mach is ervaren in het voorlichten van bewoners over asbestsanering. Wij ondersteunen u graag bij uw bewonerscommunicatie.

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw situatie zijn of wilt u een offerte aanvragen ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

> Contactformulier