Dé asbestspecialist van het noorden.

Totaaloplossing asbest saneren en renoveren

Man&Mach biedt u een totaaloplossing als het gaat om asbest saneren en het herstellen of renoveren van uw (bedrijfs)panden/woningen. U verliest daarmee geen tijd en hoeft geen extra partij te regelen die de renovatie uitvoert. Bij Man&Mach heeft u via één aanspreekpunt alles geregeld!

Renovatieteam

Tijdens de asbestsanering loopt het renovatieteam gelijk mee. De herstelwerkzaamheden vinden direct aansluitend aan de sanering plaats. Of het nu gaat om het vervangen van panelen, badkamerbetegeling of standleidingen en rioleringen, wij kunnen alles aanpakken. De twee teams zijn goed op elkaar ingespeeld en onze renovatieprofessionals weten precies wat er moet gebeuren. De totale klus, asbestsanering plus renovatie, is in een strakke planning opgenomen. Op uw factuur zijn de kosten voor de asbestsanering en de renovatie apart opgenomen. Met één oogopslag is voor u duidelijk wat beide zaken hebben gekost.

Ervaring in communicatie

We werken veel voor woningcorporaties en weten dat snel schakelen belangrijk  is en een goede communicatie onmisbaar. Man&Mach is ervaren in het voorlichten van bewoners over asbestsanering. Wij ondersteunen u graag bij uw bewonerscommunicatie.

Dakdekker nodig?

Man&Mach is ook gespecialiseerd in het leveren en monteren van dak- en wandbeplating. Wij leveren kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs.

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw situatie zijn of wilt u een offerte aanvragen ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

> Contactformulier