Dé asbestspecialist van het noorden.

Totaaloplossing asbest saneren en renoveren

Nadat het asbest is verwijderd, wilt u weer iets moois opbouwen. Man&Mach biedt u een totaaloplossing en kan naast de asbestsanering ook de renovatie voor u uitvoeren. U hoeft dan ook geen extra partij te regelen die de herstelwerkzaamheden uitvoert. Bij Man&Mach heeft u via een aanspreekpunt alles geregeld!

Renovatieteam

Tijdens de asbestsanering loopt het renovatieteam gelijk mee. De herstelwerkzaamheden vinden direct aansluitend aan de asbestsanering plaats. Of het nu gaat om het vervangen van panelen, badkamerbetegeling of standleidingen en rioleringen, wij kunnen alles aanpakken. De twee teams zijn goed op elkaar ingespeeld en onze renovatieprofessionals weten precies wat er moet gebeuren. De totale klus, asbestsanering plus renovatie, is in een strakke planning opgenomen. Op uw factuur zijn de kosten voor de asbestsanering en de renovatie apart opgenomen. Met één oogopslag is voor u duidelijk wat beide zaken hebben gekost.

Ervaren dakdekker nodig?

Man&Mach is ook gespecialiseerd in het leveren en monteren van dak- en wandbeplating. Wij leveren kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs.

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw situatie zijn of wilt u een offerte aanvragen ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

> Offerte aanvragen