Renovatie 246 woningen van Lefier in Groningen

Samen met Dura Vermeer en vaste ketenpartners leveren wij een bijdrage aan de renovatie van 246 woningen van Lefier in Groningen. De woningen worden opgewaardeerd naar energielabel A. Wij saneren asbesthoudende vensterbanken in risicoklasse 1 volgens het nieuwe protocol. De werkzaamheden vinden plaats in bewoonde woningen. Uiteraard leveren wij geen half werk. Zo brengen we na de sanering tijdelijke vensterbanken aan. Wel zo prettig voor de bewoners. Inmiddels zijn de eerste woningen klaar en het resultaat mag er zijn!

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan nu contact met ons op.

Asbestsanering kerncentrale Dodewaard

Ruim 1400 m2 asbesthoudende beplating van gevels van een kerncentrale saneren is best bijzonder! Deze kerncentrale in Dodewaard was de eerste in Nederland. Door een brand op het dak eerder dit jaar zijn de gevels deels beschadigd. Om asbestcalamiteiten te voorkomen is besloten de beschadigde gevels te saneren.

Heeft u ook een asbestcalamiteit? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Asbestsanering op het eiland van Heeg

In opdracht van Onderhoudsbedrijf Huisman hebben we op het eiland van Heeg een asbesthoudend dak gesaneerd. Een ponton werd uitgerust met deco-unit en afvalcontainer en het pand werd voorzien van steigers. Onze medewerkers konden per roeiboot van en naar de locatie. Man&Mach: voor elke sanering een passende oplossing!

Heeft u ook asbest op een lastige locatie en wilt u een deskundig advies over de verwijdering ervan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Asbestsanering studentenpand Groningen

In opdracht van Schilders de Vries hebben we in een studentenpand van Lefier ca. 160 m2 asbesthoudende colovinyltegels met bitumen en gevelbeplating gesaneerd. Met MiniContainment saneerden we ca. 58 asbesthoudende vensterbanken, zodat de overige werkzaamheden in het pand gewoon door konden gaan.

Wilt u ook van het asbest af in uw panden? Neem voor advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Asbestsanering leidingisolatie school binnenstad Groningen

Leidingisolatie bij oude panden is vaak rijk aan asbest. Zo ook de leidingen in de kelder van een school in de binnenstad van Groningen. Wij kregen opdracht voor de sanering. Bent u ook in het bezit van een oud pand of een oude woning en komt u asbest tegen? Neem voor een goed advies of vrijblijvende offerte contact met ons op!

Asbestsanering schip “Bigroll Beaufort”

Voor de Roll Group saneerden wij een asbesthoudende pakking en asbesthoudende stof uit de boegschroefruimte van het schip de “Bigroll Beaufort”. Van aanvraag tot uitvoering betekende dit snel schakelen, zodat wij op het moment dat het schip in de Eemshaven arriveerde de werkzaamheden gelijk konden uitvoeren.

Asbestsanering woningcorporatie

Voor WoonFriesland saneren wij in meerdere woningen in Leeuwarden asbesthoudend dakbeschot van de bergingen en een asbesthoudende vensterbank uit de keuken. Door de inzet van MiniContainment en een goede afstemming met de planning van Bouwbedrijf de Vries, die direct aansluitend een nieuw dak op de bergingen kon aanbrengen, hebben we de overlast voor bewoners zoveel mogelijk kunnen beperken. Ook hierin leveren wij geen half werk!

 

Renovatie woningen en schuren Rijksvastgoedbedrijf

In opdracht van Pranger-Rosier Installaties renoveert Jorritsma Bouw samen met ons meerdere asbestbronnen in woningen en schuren van het Rijksvastgoedbedrijf. Dankzij onze gezamenlijke planning, kunnen betrokkenen altijd hun dagelijkse bezigheden zoveel mogelijk blijven uitvoeren. Zo werken we snel en effectief.

Inzet MiniContainment

Voor woningcorporatie Nijestee saneren we asbesthoudende beplating op de zolder van woningen. Hiervoor gebruiken we de innovatieve methode van MiniContainment. Niet alleen prettiger voor onze saneerders maar ook nog eens een kostenbesparing voor de opdrachtgever omdat er een dure eindmeting wordt uitgespaard.

MiniContainment woningcorporatie

Renovatie loods in Oostwold

Voor een lokaal schildersbedrijf hebben wij van de bedrijfsloods het asbesthoudende dak gesaneerd. De opdrachtgever heeft na het saneren zelf de spanten en gordingen geverfd, voordat wij de nieuwe geïsoleerde sandwichpanelen met een trapezium driekroons dak hebben gemonteerd. De opdrachtgever was zeer blij met de strakke planning van begin tot eind.