Asbestsanering en nieuw dak in Wijster

Wij gaan nooit voor half werk! Hoewel wij dus niet de goedkoopste offerte waren, mochten wij wel dit gehele dak saneren en vervangen in Wijster. Wij keken namelijk naar de constructie eronder en stelden als enige voor om het dak eerst uit te vlakken alvorens de Falk 1000 GL Eko sandwichpanelen te monteren. Het eindresultaat is super en de klant is meer dan tevreden.

Asbest verwijderen in Bantega

Voor een particuliere opdrachtgever in Bantega hebben wij het asbestdak verwijderd. De opdrachtgever wilde de klus eigenlijk in twee fases opdelen, maar ons advies was om het in één keer te doen. Simpelweg omdat dit veel goedkoper is. Vanwege de weergevoeligheid hebben we de lokale aannemer geholpen om het dak weer dicht te leggen.

Verwijderen asbest in Beilen

Voor een opdrachtgever in Beilen hebben we alle asbesthoudende toepassingen verwijderd van de daken en van de gevels. Op de daken en aan de gevels zaten asbesthoudende golfplaten van de jaren 60,  deze zijn door ons in één keer gesaneerd en daarna door onze onderaannemer weer dichtgemaakt. De nieuwe golfplaten zijn van Eternit en de gevelplaten zijn damwand profielplaten met aan de buitenzijde kunsstof HPS coating. Alle gebouwen zijn nu asbestvrij en klaar voor de toekomst.

Totaaloplossing Peize

Drie keer in je leven een dak laten vervangen; het overkwam mevrouw Kooistra uit Peize. Eerst kreeg ze een rieten dak, vervolgens asbest golfplaten en nu saneerden wij het asbestdak voor prachtige sandwichpanelen met lichtplaten. Na de asbestverwijdering hebben wij de kap opnieuw uitgevlakt, vervolgens hebben onze dakdekkers de sandwichpanelen met lichtplaten gemonteerd. Met zo veel renovatie-ervaring betekende het compliment van mevrouw Kooistra nog meer voor ons!

Renovatieproject Grijpskerk

Asbestsanering en nieuwe dakbedekking Grijpskerk

Voor een particuliere opdrachtgever in Grijpskerk hebben wij 350 m2 asbesthoudende golfplaten gesaneerd. Aansluitend hebben wij het dak uitgevlakt en Falk 1000 GL 43/83 sandwichpanelen kleur Black matt gemonteerd.

Op het onderste gedeelte van de schuur zijn dakpannen aangebracht en aan de achterzijde hebben we nieuwe aluminium goten geplaatst. Daarnaast zijn de dakpannen op het woonhuis vervangen en hebben we nieuwe kunststof goten gemonteerd.

Asbestsanering/dakbedekking in Wirdum

Totaalpakket asbestsanering en nieuwe dakbedekking in Wirdum

Voor een particuliere opdrachtgever in Wirdum hebben we het asbestdak van de schuur gesaneerd en vervangen door sandwichpanelen. Het dak van de woning hebben we voorzien van nieuwe dakpannen.

Totaaloplossing Bedum

Totaaloplossing asbestsanering en nieuwe dakbedekking in Bedum

Voor een particuliere opdrachtgever in Bedum hebben wij het asbestdak gesaneerd en in een werkgang nieuwe dakbedekking gemonteerd.