Man&Mach licentienemer van MiniContainment

Man&Mach is licentienemer geworden van MiniContainment Nederland BV. MiniContainment is een nieuwe manier van kleinschalig asbest saneren. Bij een MiniContainment wordt een klein doorzichtig frame over het te saneren object geplaatst. Via handschoenopeningen kunnen medewerkers hun werk doen zonder dat ze blootgesteld worden aan vrijkomende asbestvezels. Maskers en beschermende kleding zijn niet meer nodig. Ook een decontaminatie-unit en watermanagementsysteem zijn overbodig. Zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering levert dit een behoorlijke tijdwinst op. Doordat medewerkers tijdens het saneren, het toezichthouden en de eindcontrole zelf buiten het MiniContainment blijven is er geen kans op blootstelling aan asbestvezels die vrijkomen tijdens de werkzaamheden.

Door de samenwerking met MiniContainment vergroten we onze kennis en versterken we elkaar als bedrijven. Onze klanten kunnen we meer bieden, omdat we met veel minder overlast en in een kortere tijd onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast wordt het saneren veiliger, doordat er minder kans is op blootstelling dan bij een ‘normale’ asbestsanering. Met de voordelen die MiniContainment biedt verwachten wij dat de verschillende asbesttoepassingen in bijvoorbeeld woningen eerder worden aangepakt. Dit sluit perfect aan bij aan onze doelstelling om samen met onze opdrachtgevers te werken aan een gezonde en veilige woonomgeving!

Alleen door MiniContainment Nederland BV zelf geselecteerde en gecertificeerde saneringsbedrijven mogen gebruik maken van de MiniContainment-methode! Om de kwaliteit te waarborgen, worden onze medewerkers door MiniContainment zelf opgeleid en bijgeschoold.

Klik hier voor meer informatie.