Man&Mach hoofdsponsor marathonschaatsen Groningen

Stichting Marathonschaatsen Groningen krijgt het komende schaatsseizoen met Man&Mach, toonaangevende asbestsaneerder in Noord-Nederland, een nieuwe hoofdsponsor. Door de komst van Man&Mach als nieuwe hoofdsponsor krijgt de Selecteq-ploeg een nieuwe naam: ‘Schaatsteam Man&Mach’.

Na vier jaar subsponsorschap heeft Man&Mach de stap gezet om hoofdsponsor te worden. “We hebben nu genoeg body en willen naast dat we het schaatsen en deze ploeg een warm hart toe dragen onze naamsbekendheid vergroten en ons relatienetwerk verder uitbreiden”, aldus directeur Sjoerd Kuiper. De schaatssport biedt daarvoor een uitstekend platform. Kenders Bouw, waar Kuiper ook directeur van is, wordt subsponsor.

Voor het komende seizoen is de helft van de schaatsers al bekend: Ronald Kruijer uit Heiligerlee verlengt zijn huidige contract, Kevin Spithorst (Schildwolde) maakt na één jaar eerste divisie de stap omhoog naar de topdivisie en Johan Knol uit Midwolde keert terug bij het team. Met de overige rijders is de Stichting nog in onderhandeling. De nieuwe hoofdsponsor heeft het vertrouwen dat er, bij de start van het nieuwe seizoen een topteam staat, met doorzettingsvermogen, dat gaat voor de beste prestaties. Gelijk het team van Man&Mach, waar het leveren van kwaliteit centraal staat.

Man&Mach werkt voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties in Noord-Nederland. Naast het saneren van asbest, zowel binnen- als buitensaneringen, is Man&Mach gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe dakbedekking en het leveren en monteren van complete zonnestroominstallaties. Man&Mach heeft naast de hoofdvestiging in Drachten, vestigingen in Bedum, Beilen en Obdam.

Kenders Bouw richt zicht op woningbouw, agrarische bouw en utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie en het herstellen van (aardbevings)schade. Kenders Bouw is gevestigd in Bedum en Drachten. Man&Mach en Kenders Bouw versterken elkaar doordat een gecombineerde aanpak mogelijk is bij omvangrijke projecten.